• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Spidstegte jomfruhummerhaler

Spidstegte jomfruhummerhaler

Her finder du en god opskrift på jomfruhummerhaler stegt på spid. Der er spidstegte jomfruhummerhaler til 4 personer i denne opskrift.

Ingredienser

ca. 300 g dybfrosne jomfruhummerhaler
½ salatagurk
1 løg
8 fyldte oliven
1 laurbærblad
1 spsk olivenolie (eller anden type olie)
4 spsk italiensk tomatpuré
6 spsk vand
2 spsk fløde
Paprika

Fremgangsmåde

Hummerhalerne tøs helt op, skylles i koldt vand og tørres i køkkenrulle.

Agurken skæres i tykke skiver og løget pilles og skæres i både.

Hummerhaler, agurk, løg og oliven bringes anbringes skiftevis på spid og en lille smule laurbærblad drysses imellem her og der.

Olien varmes op på en pande og spiddene steges nu, ved god varme, i 6-8 minutter. De skal vendes meget ofte under stegningen.

Tomatpureen røres op med vand og fløde, koges igennem og smages til med paprika og evt. salt og peber.

Retten kan serveres kold eller varm, som det passer bedst, med ristet sandwichbrød og smør.

Tip: Du kan også stege spiddene i ovnen på et grill program. Vend dem én gang undervejs, og husk at holde øje med dem undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind