• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Spegesild med creme fraiche

Spegesild med creme fraiche

Her er opskriften på spegesild med creme fraiche. Opskriften er en let selskabsret til 4 personer.

Ingredienser

8 spegesildefileter
4-5 spsk hvidvinseddike
1 spsk sukker
2 friske æbler (ikke for søde)
2 fintsnittede løg
2-3 syltede agurker
½ l creme fraiche (18%)

Fremgangsmåde

Sildefileterne gås efter for ben og finner og vandes ud i koldt vand i 4-12 timer, alt efter hvor salte de er, og hvor salte man ønsker dem. Vandet skiftes et par gange under udvandingen.

Fileterne tages op og tørres i køkkenrulle, hvorefter de lægges i en lage af hvidvinseddike, sukker og evt. vand, hvis man ønsker en blidere smag. Sildene skal ligge i lagen i ca. 2-3 timer.

Æblerne skæres i halve, kernehuset fjernes, og de snittes fint på tværs, de fintsnittede løg og ligeledes de tyndtsnittede, syltede agurker kommes i en sigte, overhældes med kogende vand og løber straks af.

Sildefileterne tages op af lagen og lægges i serveringsfad (med den lage der hænger ved), æbler, løg og syltede agurker fordeles over, og til sidst hældes creme fraiche (evt. smagt til med salt og peber) over, og salaten sættes i køleskabet i ca. 1 time.

Server med varme pillekartofler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind