• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Røget laks med agurkecreme

Røget laks med agurkecreme

Denne ret er hurtig at lave og meget lækker. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

300g røget laks i skiver

Agurkecreme:
½ agurk
2-3 forårsløg
200g fromage frais
Salt og peber
1 potte frisk basilikum

Fine salatblade
12 grønne asparges
100g lakserogn
4 stykker toastbrød

Fremgangsmåde

Skræl agurken, flæk den og skrab kernerne ud med en teske. Skær frugtkødet i tern, drys dem med lidt salt og lad dem trække i ca. ½ time. Skyl dem, lad dem dryppe af og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær forårsløgene i smalle ringe og brug mest muligt af den grønne del.

Smag fromage frais til med salt og peber og tilsæt masser af snittet, frisk basilikum. Vend agurketern og forårsløg i.

Læg fine salatblade på 4 tallerkener og fordel de røgede lakseskiver på dem. Læg agurkecremen ved siden af og anbring en skefuld lakserogn oven på den.

Pynt anretningen med grønne asparges og læg 2 trekanter ristet brød på tallerkenkanten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind