• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Røget hellefisk med siciliansk kapersdressing

Røget hellefisk med siciliansk kapersdressing

Her er en dejlig italiensk inspireret ret med hellefisk og en dejlig kapersdressing til. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

Siciliansk kapersdressing:
1 bg (200g) græsk yoghurt 10%
3-4 spsk tomatketchup
Salt og Peber
2 tsk paprika (efter smag og behag)
½-1 tsk barbecuekrydderi (efter smag og behag)
nogle dråber tabascosauce
1 spsk friske hakkede estragonblade eller 1½ tsk tørret estragon
2 spsk kapers (godt afdryppede)

Grønne blade, gerne en blanding af hovedsalat og frisk spinat
300 g røget hellefisk i skiver
Æggebåde, brøndkarse og kæmpekapers til pynt

Lunt italiensk brød (f.eks. ciabatta eller filone)

Fremgangsmåde

Smag yoghurten til med tomatketchup og krydderier og vend estragonblade og kapers i. Rør koldt vand i lidt efter lidt, til dressingen har en cremet konsistens. Dæk skålen til og sæt dressingen i køleskabet i ½-1 time, så smagen kan nå at udvikle sig.

Dæk 4 tallerkener med salatblade og arranger den røgede hellefisk ovenpå. Læg dressingen på og ved siden af fisken (men dæk den ikke helt) og pynt hver anretning med æggebåde, brøndkarse og et par kæmpekapers.

Server lunt brød til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind