Denne ret med rejer, forårsløg, krydderurter og pasta er beregnet til 3-4 personer.
Ingredienser
2-3 forårsløg
1 bdt persille
1 potte basilikum
3½ dl grønsagsbouillon
1 spsk maizena
1½ dl fløde
Peber
400 g frosne store rejer (optøede)
2 pk frisk pasta
Basilikumblade til pynt
Fremgangsmåde
Snit forårsløgene i fine ringe.
Hak persille og basilikumblade. Du skal bruge så meget basilikumblade at de fylder ca. 2 spsk som hakkede.
Kog alle 3 dele i bouillonen i ca. 5 minutter.
Rør maizenaen ud i fløden og pisk blandingen i saucen.
Bring saucen i kog, mens du pisker eller rører i den. Lad den koge i 1 minut.
Smag til med peber og vend de fleste af de afdryppede rejer i.
Kog pastaen efter anvisningerne på pakken og lad den dryppe af.
Anret den i et varmt fad og hæld rejesaucen over og pynt med resten af rejerne og basilikumblade.
Skriv et svar