• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Paprikakrydret fiskesuppe

Paprikakrydret fiskesuppe

Her en dejlig fiskesuppe krydret med paprika m.m. Smager rigtig godt. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

150 g røde linser
1 løg
1 spsk rapsolie
½ spsk paprika
1 l fiskebouillon (vand og terning)
1 ds hakkede tomater med chili
1 rød peberfrugt
200 g frosne blandede suppeurter
200 g frosne hellefiskefileter (optøede)
200 g frosne rødspættefileter (optøede)
150 g frosne store rejer (optøede)

Bredbladet persille til pynt
Groft madbrød

Fremgangsmåde

Skyl linserne og lad dem dryppe af i en sigte. Pil løget, hak det og svits det i olien i en stor gryde, uden at det tager farve. Tilsæt 7-8 dl af fiskebouillonen sammen med tomaterne og bring suppen i kog.

Rens peberfrugten, skær den i tern og tilsæt dem sammen med suppeurter og linser. Dæmp varmen, læg låg på gryden og lad suppen koge sagte i ca. ½ time. Rør i den med jævne mellemrum og tilsæt resten af bouillonen, hvis den bliver for tyk.

Smag til med ekstra krydderier, hvis det behøves.

Skær de 2 slags fiskefileter i mindre stykker, der passer til en mundfuld, og læg først de tykkeste bidder hellefisk i den kogende suppe. Lad den komme i kog igen og kog så i 3-4 minutter. Tilsæt de tynde stykker hellefisk sammen med rødspættebidderne og kog i yderligere 3 minutter, til fisken er hvid og fast. Tag gryden væk fra varmen, vend rejerne i og lad dem blive gennemvarme (højst et par minutter) og server så denne dejlige og mørkerøde fiskesuppe rygende varm med masser af lunt madbrød til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind