Her er nogle dejlige hellefiskefileter, bagt i ovnen sammen med grønsager. Opskriften er beregnet til 2-3 personer.
Ingredienser
400 g frossen risblanding med majs, ærter og rød peberfrugt
300 g frosne hellefiskefileter
Pesto
Rasp
2-3 dl tomat- eller grønsagsjuice
Peber
Fremgangsmåde
Fordel risblandingen i bunden af et lavt og bredt ovnfast fad.
Skær evt. hellefiskefileterne til, så alle stykker er ca. lige store.
Læg fiskestykkerne ned i risblandingen, smør deres overflade med pesto og drys et tyndt lag rasp over.
Smag juicen til med peber og hæld den over risblandingen (men ikke over fisken).
Sæt fadet i en 180 grader varm ovn i ca. 25 minutter, eller indtil fisken føles fast. Hold øje med at risblandingen ikke koger tør.
Server retten med det samme og spis evt. lunt brød til.
Skriv et svar