Her er en fyldig omelet med rejer og forskellige grønsager.
Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
1 lille courgette (ca. 150-200 g)
1 rød peberfrugt
1 spsk olivenolie
15 g smør
5-6 store æg
1 spsk hakket frisk oregano (eller ½ tsk tørret)
salt og peber
300-400 g frosne store rejer (optøede)
Fremgangsmåde
Pil løget samt hvidløgene og hak dem begge fint.
Skær bladselleristilkene i skiver.
Rens peberfrugten og skær den samt courgetten i tern.
Svits alle grønsagerne på en pande i en blanding af olivenolie og smør. Svits dem ikke på for kraftig varme og rør ofte i dem.
Pisk æggene sammen med oregano og krydderier. Kom halvdelen af de afdryppede rejer op i.
Fordel grønsagerne jævnt over pandens bund og hæld forsigtigt reje- og æggemassen over.
Dæmp varmen og lad omeletten stivne ved svag varme.
Tip: Du kan også bage omeletten i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 160-170 grader.
Drys resten af rejerne over ved serveringen.
Du kan med fordel servere et lunt brød til også.
Skriv et svar