• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Omelet med rejer og grønsager

Omelet med rejer og grønsager

Her er en fyldig omelet med rejer og forskellige grønsager.

Ingredienser

1 løg
2 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
1 lille courgette (ca. 150-200 g)
1 rød peberfrugt
1 spsk olivenolie
15 g smør
5-6 store æg
1 spsk hakket frisk oregano (eller ½ tsk tørret)
salt og peber
300-400 g frosne store rejer (optøede)

Fremgangsmåde

Pil løget samt hvidløgene og hak dem begge fint.

Skær bladselleristilkene i skiver.

Rens peberfrugten og skær den samt courgetten i tern.

Svits alle grønsagerne på en pande i en blanding af olivenolie og smør. Svits dem ikke på for kraftig varme og rør ofte i dem.

Pisk æggene sammen med oregano og krydderier. Kom halvdelen af de afdryppede rejer op i.

Fordel grønsagerne jævnt over pandens bund og hæld forsigtigt reje- og æggemassen over.

Dæmp varmen og lad omeletten stivne ved svag varme.

Tip: Du kan også bage omeletten i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 160-170 grader.

Drys resten af rejerne over ved serveringen.

Du kan med fordel servere et lunt brød til også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind