• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Mørksej med blomkålsvinaigrette

Mørksej med blomkålsvinaigrette

Her er en fiskeopskrift på en mørksej med blomkålsvinaigrette. Du kan servere denne mørksej med groft brød eller kogte kartofler til.

Mørksej er i familie med torsken, men kødet er lidt blødere og smagen mere markant.

Opskriften rækker til 4 personer.

Ingredienser

6-700 g mørksejfilet skåret i portionsstykker
2 dl hvedemel
Olivenolie til stegning
Salt og peber
1 blomkål
1 spsk dijonsennep
1 spsk grov sennep
1 spsk hvidvinseddike
4 spsk olivenolie
3 hårdkogte æg – grofthakkede
35 g hakkede kapers
1 dl finthakket dild og purløg
Frisk kværnet peber
Salt

Pynt

Friske krydderurter

Tilbehør

Groft brød eller kogte kartofler

Sådan laver du mørksej med blomkålsvinaigrette

Del blomkålen i to og damp den i saltet vand, til den er mør, men stadig med bid. Afkøl i koldt vand og lad kålen dryppe helt fri for vand.

Pisk sennep, eddike og olie sammen. Vend dressingen med æg, kapers og hakkede krydderurter. Smag til med peber og salt.

Skær kålen i grove stykker og anret dem på et fad. Hæld vinaigretten over og drys med lidt friske krydderurter og kværnet peber.

Vend fiskestykkerne i mel, salt og kværnet peber. Varm en pande med olivenolie og rist dem ca. 4 min. på hver side.

Anret og server med blomkålen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind