• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Krydderurte-fiskefrikadeller

Krydderurte-fiskefrikadeller

Her er en opskrift på nogle fiskefrikadeller med krydderurter. De kan serveres med en salat af meget tynde gulerodsstænger vendt med lidt nøddeolie, limesaft, dild samt salt og peber.

Opskriften rækker til 4 personer.

Ingredienser

250 g laksekød
250 g torskekød eller lyssej
2 tsk salt
Peber
2 æg
2 spsk hvedemel
1 bundt dild
1 bundt purløg
10 g kapers
Skal af 1 citron
3 dl fløde

Sådan laver du krydderurte-fiskefrikadeller

Fiskekødet mixes sejt i en foddprocessor sammen med saltet.

1 æg ad gangen tilsættes, mens foodprocessoren kører rundt.

Stop og tilsæt hvedemel, krydderurter, peber, kapers og reven citronskal.

Kør igen mens fløden hældes i i en tynd stråle.

Farsen formes med en ske (som dyppes i varmt vand).

Frikadellerne lægges på en bageplade og bages i ovnen i 10 min. ved 120 grader. Ønsker du et flot grill-mønster, så steg herefter fiskefrikadellerne 1 min. på hvers ide på en varm grillpande.

Ønsker du ikke at bruge ovn, så steg fiskefrikadellerne 4-5 min. på hver side på en slipletpande i gyldent smør tilsat lidt olie.

Anret krydderurte-fiskefrikadellerne med en grov remoulade, evt. på spid med grillet chilipølse imellem.

Servér f.eks. frikadellerne med en salat af meget tynde gulerodsstænger vendt med lidt nøddeolie, limesaft, dild, salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind