• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Hyldeblomstpocheret laks med pikante grønsager

Hyldeblomstpocheret laks med pikante grønsager

Her er en dejlig opskrift på laks der er hyldeblomstpocheret, og med pikante grønsager til. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

4 stykker laks a 125 g
0,5 dl koldpresset rapsolie
1,5 dl hyldeblomstsaft
1 spsk akaciehonning
3 stk laurbærblade
1 porre
2 små gulerødder
1 spsk friskhakket ingefær
Salt og hvid peber
Dild til pynt

Tilbehør

Vilde ris
Groft brød

 

Fremgangsmåde

Kom de 4 stykker laks i et lille fad med koldpresset rapsolie. Kom hyldeblomstsaft, akaciehonning, laurbærblade ved, sammen med porren skåret i fine ringe, gulerødderne skåret i små stykker og ingefæren friskhakket i fine stykker.

Bag det 10-12 minutter ved 120 grader i en forvarmet ovn.

Krydr med salt og hvid peber.

Server laksen lun eller lad den køle af i lagen og server den kold. Fjern skindet inden servering.

Læg grønsagerne på toppen af laksen og pynt med med frisk dild. Server evt. med vilde ris og groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind