Denne ret med fyldte tomater med rejer og dressing smager rigtig godt og er let at lave. Retten passer til 4 personer.
Ingredienser
4 tomater (ca. 6 cm i diameter)
4 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
4 spsk let mayonnaise
½ tsk dijonsennep
1 bg rejer i lage (ca. 300 g (170g drænet))
4 store fine salatblade
Karse til pynt
Lune flütes
Fremgangsmåde
Skær bunden med blomsten af tomaterne og hul dem forsigtigt ud med en teske, men pas på at du ikke beskadiger frugtkødet og skindet.
Kom eddike, salt og peber i de udhulede tomater og lad dem marinere i en times tid.
Hæld eddiken ud og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Stil også rejerne til afdrypning.
Læg salatbladene på 4 små tallerkener og anbring en tomat ovenpå. Hvis tomaten ikke kan stå stabilt, kan du skære en tynd skive af i bunden, så den står mere stabilt.
Smag mayonnaisen til med en anelse sennep, men ikke for meget, og fordel den i tomaterne.
Fyld dem så med de afdryppede rejer og pynt med en lille top karse.
Server lunt brød til.
Skriv et svar