• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Fransk reje-hors d’oeuvre

Fransk reje-hors d’oeuvre

Denne ret med fyldte tomater med rejer og dressing smager rigtig godt og er let at lave. Retten passer til 4 personer.

Ingredienser

4 tomater (ca. 6 cm i diameter)
4 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
4 spsk let mayonnaise
½ tsk dijonsennep
1 bg rejer i lage (ca. 300 g (170g drænet))
4 store fine salatblade
Karse til pynt
Lune flütes

Fremgangsmåde

Skær bunden med blomsten af tomaterne og hul dem forsigtigt ud med en teske, men pas på at du ikke beskadiger frugtkødet og skindet.

Kom eddike, salt og peber i de udhulede tomater og lad dem marinere i en times tid.

Hæld eddiken ud og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Stil også rejerne til afdrypning.

Læg salatbladene på 4 små tallerkener og anbring en tomat ovenpå. Hvis tomaten ikke kan stå stabilt, kan du skære en tynd skive af i bunden, så den står mere stabilt.

Smag mayonnaisen til med en anelse sennep, men ikke for meget, og fordel den i tomaterne.

Fyld dem så med de afdryppede rejer og pynt med en lille top karse.

Server lunt brød til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind