• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Foreller i pakker med løg og løvstikke

Foreller i pakker med løg og løvstikke

Denne opskrift på foreller i pakker med løg og løvstikke er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

4 friske foreller
1 løg i både
4 kviste løvstikke
50 g smør
Salt og peber

Kartoffelsalat

600 g kogte små kartofler
1 bdt grønne asparges i 1 cm stykker (ca. 250 g)
200 g cherrytomater
3 stilke løvstikke (finthakket)

Sennepsdressing

2 spsk dijonsennep
3 spsk lys balsamico eddike
1 tsk sukker
3/4 dl olivenolie
Salt og peber
4 kviste løvstikke
50 g smør

Sådan laver du foreller i pakker med løg og løvstikke

Rengør og skyl forellerne i koldt vand. Dup dem tørre. Krydr forelbugen med salt og peber. Kom løg, løvstikke og smør i bugen af forellen. Pak fisken ind i et stykke bagepapir og pak den sammen i en bådform. Stil de 4 pakker på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 25-30 minutter til fisken er gennembagt. Fisken skal føles fast i kødet.

Bræk enderne af asparges og snit dem i 1 cm stykker, blancher i kogende vand i 1 minut og derefter i koldt vand, afdryppes i sigte.

Pisk sennep med balsamico eddike og sukker. Hæld olivenolie i dressingen lidt ad gangen. Smag til med salt og peber. Konsistensen skal være cremet. Vend dressingen sammen med kartofler, grønne asparges, cherrytomater og løvstikke.

Anret den hele bagte forel og kartoffelsalat på en tallerken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind