Denne opskrift på foreller i pakker med løg og løvstikke er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
4 friske foreller
1 løg i både
4 kviste løvstikke
50 g smør
Salt og peber
Kartoffelsalat
600 g kogte små kartofler
1 bdt grønne asparges i 1 cm stykker (ca. 250 g)
200 g cherrytomater
3 stilke løvstikke (finthakket)
Sennepsdressing
2 spsk dijonsennep
3 spsk lys balsamico eddike
1 tsk sukker
3/4 dl olivenolie
Salt og peber
4 kviste løvstikke
50 g smør
Sådan laver du foreller i pakker med løg og løvstikke
Rengør og skyl forellerne i koldt vand. Dup dem tørre. Krydr forelbugen med salt og peber. Kom løg, løvstikke og smør i bugen af forellen. Pak fisken ind i et stykke bagepapir og pak den sammen i en bådform. Stil de 4 pakker på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 25-30 minutter til fisken er gennembagt. Fisken skal føles fast i kødet.
Bræk enderne af asparges og snit dem i 1 cm stykker, blancher i kogende vand i 1 minut og derefter i koldt vand, afdryppes i sigte.
Pisk sennep med balsamico eddike og sukker. Hæld olivenolie i dressingen lidt ad gangen. Smag til med salt og peber. Konsistensen skal være cremet. Vend dressingen sammen med kartofler, grønne asparges, cherrytomater og løvstikke.
Anret den hele bagte forel og kartoffelsalat på en tallerken.
Skriv et svar