Opskriften på fiskestuvning med ris er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
1 skive selleri (ca. 200 g)
1 rød peberfrugt
1 løg
1 fed presset hvidløg
25 g smør
500 g fiskefileter
2 dl grønsagsbouillon
½ tsk timian
Saft af ½ citron
1½ tsk maizena
1 dl fløde
Salt og peber
Hakket persille og dild
2½-3 dl løse ris
Fremgangsmåde
Skræl sellerien og riv den groft på et rivejern. Skær peberfrugt og løg i små terninger.
Svits grønsagerne i smørret i en gryde. Tilsæt bouillonen og bring det i kog. Skær fisken i strimler og kom dem i gryden. lad det simre under låg 6-8 minutter, til fisken er mør.
Tilsæt timian og citron. Rør fløde og maizena sammen og hæld det i gryden. Varm stuvningen igennem og smag til med salt og peber.
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Server risene på et fad, hæld fiskestuvningen over og drys med hakket persille og dild.
Skriv et svar