• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Citronkylling

Citronkylling

En enkel kyllingeret med smag af middelhavet.

Ingredienser:
8 kyllingelår
3 citroner
2 fed hvidløg
2 tsk oregano
3 spsk olivenolie
salt og peber
1 løg
2 dl hønsebouillon
2 spsk tomatpuré

Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 225 grader. Skyl kyllingelårene i koldt vand og tør dem.
Vask to af citronerne godt og riv det gule af skallen. Pres saften ud af dem.
Skær den sidste citron i skiver til garnering.
Pres hvidløgsfeddene og bland med citronskal og citronsaft, oregano og 1 spsk olie. Krydr med salt og peber.
Stryg citronblandingen hen over kyllingelårene, læg dem i et fad og steg dem i ovnen ca 15 min.
Hak løget fint og lad det stege kort på en pande i resten af olien. Kom bouillon og tomatpuré på og lad det hele koge sammen.
Tag kyllingen ud af ovnen og hæld bouillonblandingen over. Sæt fadet tilbage i ovnen 5- 10 min.
Kontroller med en kødnål om kødet er gennemstegt.
Anret pænt på tallerkner og pynt med citronskiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind