• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Braiseret kalveskank

Braiseret kalveskank

Her er en nem og god opskrift på braiseret kalveskank. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

1 kalveskank på ca. 1½ kg
1 tsk salt
½ tsk peber
1 tsk paprika
Merian
2 løg
4 spsk olie
ca. 2 dl bouillon
2 spsk tomatpuré
1½ spsk hvedemel

Fremgangsmåde

Vælg en kalveskank med meget kød på og bed slagteren skære den igennem.

Gnid den med salt, peber, paprika og lidt stødt merian. Pil og snit løgene. Varm olien op i en pande.

Steg løgene klare, de må ikke tage farve. Fordel dem over pandens (eller bradepandens) bund og læg kalveskanken ovenpå.

Sæt panden i ovnen ved 175 grader. Spæd med lidt bouillon, dæk med folie og lad skanken småstege til kødet er helt mørt, ca. 1½ time. Tag det op og hold det varmt.

Pisk sky og bouillon sammen og se det over i en gryde. Rør tomatpuré, mel og koldt vand sammen og jævn skyen med blandingen. lad saucen koge til den er jævn, smag til med krydderier.

Skær skanken i skiver. Servér med tomatsaucen, ærter, gulerødder eller andre grønsager.

Spaghetti eller panderistede kartofler smager også dejligt hertil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind