• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Aspargestærte med tun

Aspargestærte med tun

Her er opskriften på en tærte med asparges og tun. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

Bund

100 g smør
150 g hvedemel
50 g grahamsmel
½ dl kærnemælk
½ tsk salt

Fyld

20 g smør
3 spsk hvedemel
Væden fra asparges
2 dl mælk
½ tsk dijonsennep
Lidt revet muskatnød
Salt og peber
1 dl aspargessnutter (drænet vægt 270 g)
1 ds tun i vand (drænet vægt 100 g)

Tilbehør

Grøn salat

Fremgangsmåde

Bund

Ingredienserne til bunden æltes sammen, rulles ud og kommes i en smurt tærteform (26 cm i diameter), som stilles køligt i 1 time.

Derefter prikkes bunden med en gaffel, og den forbages ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Fyld

Smørret smeltes og bages op med mel, aspargesvand og mælk. Stuvningen koges godt igennem og smages til med muskatnød, dijonsennep, salt og peber. den skal have en ret tyk konsistens.

Aspargessnitter og tun fordeles på den forbagte tærteform og stuvningen hældes over.

Bages færdig ved 200 grader i 25-30 minutter. Serveres med en grøn salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind