• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Asparges med beurre blanc og sojamarineret kalkunbryst

Asparges med beurre blanc og sojamarineret kalkunbryst

Her er en dejlig opskrift på asparges med beurre blanc og sojamarineret kalkunbryst. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

1 kalkunbryst på 800 g
1 dl sojasauce
2 fed pressede hvidløg
Lidt smør til stegning

Beurre blanc

Lidt smør til stegning
3 skalotteløg
150 g koldt smør
Saften af 1-2 røde grapefrugter (2 dl)
Salt og peber
Evt. lidt sukker

Salat

1 rød grapefrugt uden skind, skåret i tern
½ salatløg i skiver
1 glas sorte oliven uden sten (drænet vægt ca. 90 g)
½ fennikel i tynde skiver (ca. 100 g)

Dressing

½ dl olivenolie
2 spsk citronsaft
½ tsk sukker
Salt og peber

Tilbehør

1 glas grønne store asparges (drænet vægt ca. 185 g)
Frisk kørvel eller koriander til pynt

Fremgangsmåde

Bland sojasauce og presset hvidløg og mariner kalkunbrystet i 24 timer. Vend det et par gange undervejs.

Smelt lidt smør og brun kalkunbrystet i en gryde. Hæld sojamarinaden og 1 dl vand ved og steg det i 40 minutter.

Beurre blanc

Hak skalotteløgene fint. Svits dem i lidt smør, til de er klare. Tilsæt grapefrugtsaft og lad det koge i 5 minutter. Tilsæt det kolde smør lidt efter lidt og pisk godt, til smørret er helt blandet med væden. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Saucen må ikke koge.

Salat

Bland ingredienserne til salaten og hæld dressingen over.

Servering

Anret skiver af kød og hele asparges på et fad og hæld beurre blanc over aspargesene.

Pynt med frisk kørvel eller koriander.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind