• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Højtider / Jul / Julemad / Ribbensteg

Ribbensteg

Her er opskriften på hvordan du får den perfekte ribbensteg. Hvis du følger denne fremgangsmåde, bør det ikke kunne gå galt og du får den perfekte steg til juleaften eller en anden dejlig aften.

Ingredienser

Ribbensteg (300 g pr. person)
Salt
Laurbær

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Kom salt mellem sværene. Gør dette grundigt så det kommer ned imellem alle svær.
Kom nu laurbærblade mellem sværene også. Bladene må gerne stå op lodret.

Kom ribbenstagen i en bradepande, og hæld lidt vand i bunden af bradepanden. Sørg for at stegen ligger så lige som muligt med sværene. Du kan evt. lave en rulle med sølvpapir under stegen, for at få den til at ligge lige.

Steg nu ribbenstegen i 1,5 til 2 timer.

Sværene skal være sprøde.

Tag stegen ud og lad den hvile i 10 minutter.

Server ribbenstegen sammen med agurkesalat, rødkål, kartofler, brun sovs, franske kartofler, brunede kartofler m.m. Du kan også servere hjemmelavet rødkålssalat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind