• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Højtider / Jul / Julemad / Hjemmelavede karrysild

Hjemmelavede karrysild

Sæt ekstra præg på julefrokosten med hjemmelavede karrysild. Her er opskriften til 4 personer.

Ingredienser

2 spsk god mayonnaise
1 spsk dijonsennep
2 spsk cremefraiche 38%
3/4 spsk mild karry
1/4 tsk fint knuste korianderfrø
1/4 tsk fint knuste sennepsfrø
1½ spsk lage fra sildene
1 lille løg
2 små syltede agurker
1 spsk kapers
4-5 marinerede sildefileter
½ coxorange æble (kan udelades)
salt og peber
evt. lidt sukker

1 rødløg
evt. dild eller purløg

Fremgangsmåde

Rør mayonnaise, sennep, cremefraiche, karry, koriander, sennepsfrø og sildelage sammen til en dressing.

Hak løg og agurker meget fint og rør dem sammen med kapersene.

Tag sildene op af lagen, drup dem godt af på køkkenrulle og skær dem i brede strimler.

Skær æblet i terninger og vend dem og sildene i dressingen.

Vent 10 minutter og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.

Lad karrysildene trække mindst et par timer, før de serveres med fintsnittet rødløg og dild eller purløg på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind