Her er opskriften på tandoori kylling. Opskriften er beregnet til 4-6 personer.
Ingredienser
1 kylling (1 kg)
1 stort løg
4 fed hvidløg
½ tsk stødt ingefær
1 tsk koriander
1 tsk kommen
½ tsk chilipulver
2 tsk salt
2/3 kop yoghurt naturel
1 spsk vineddike
1 spsk Worcestershiresauce
2 citroner
30 g smeltet smør
1 tsk garam marsala
Fremgangsmåde
Vask kyllingen og tør den med køkkenrulle. Mal løg og hvidløg til pasta i blenderen. Tilsæt de følgende 8 ingredienser og safen af 1 citron. Bland det grundigt. Mariner kyllingen heri i ca. 5 timer. Sæt kyllingen på spid eller pak den ind i folie og grill den på en varm trækulsgrill.
Kyllingen kan også steges i en forvarmet ovn ved 190 grader i 1 ¼ – 1½ time.
Pensl med smeltet smør og drys med garam marsala og citronsaft før serveringen.
Skriv et svar