• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Grill / Nakkekotelet på spyd med rissalat

Nakkekotelet på spyd med rissalat

Til grillen er her en god opskrift på nakkekotelet på spyd med en velsmagende rissalat. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

Nakkekoteletter

4 nakkekoteletter
Olie til pensling
Små træspyd

BBQ-Sauce

1 dl olivenolie
½ dl æblecider eddike
½ dl Worcestershiresauce
1 dl chili tomatsauce
2 tsk løgpulver
3 spsk brun farin
2 fed hakket hvidløg
Salt og peber

Rissalat

4 dl ris
2 dl rosiner
3 tomater uden kerner, skåret i tern
1 gul peberfrugt i store tern
1 grøn peberfrugt i store tern
100 g sorte oliven uden sten

Dressing

4 spsk olivenolie
4 spsk limesaft
2 spsk fint hakket persille
1 fint hakket løg
2 fed hakket hvidløg
Salt og peber

Fremgangsmåde

Rør ingredienserne til BBQ-saucen sammen og lad den trække mindst 1 time. Den ene halvdel af saucen skal bruges under grillstegningen og den anden halvdel som dip-sauce til det tilberedte kød.

Tilbered salaten i god tid. den bliver bedst, hvis den får lov til at trække mindst en time i køleskab, inden den serveres. Kog risene efter anvisning på emballagen. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber. Bland den med risene mens de endnu er varme, og lad dem afkøle.

Giv rosinerne et kort opkog i vand og lad dem derefter dryppe godt af. Bland rosiner, tomater, peberfrugter og oliven med risene. Stil rissalaten i køleskab indtil servering.

Dup kødet tørt. Skær det i 2½ cm tykke stave på langs. Sæt kødstavene på spyd, pensl dem med olie og grill dem ca. 8 minutter på hver side. Pensl med BBQ-sauce de sidste par minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind