• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Grill / Kotelet med skaft grillet i spansk mojo

Kotelet med skaft grillet i spansk mojo

Her er en dejlig opskrift på en kotelet med skaft grillet i spansk mojo. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

4 stk. koteletter med skaft

Mojo

2-3 røde peberfrugter (250 g)
½ tsk spidskommen
2 spsk paprika
½-1 rød chili (skyllet fri for kerner)
6 fed hvidløg
Saften af 1 lime
1 tsk fint salt

Tilbehør

2 avocado
1 dl creme fraiche 18%
1 fed hvidløg
Salt og peber
800 g små kartofler
1½ dl salt

 

Fremgangsmåde

Mojo

Brænd de røde peberfrugter af på grillen eller i ovnen, så de bliver helt sorte. Læg dem derefter i en plastikpose, luk den og lad dem trække lidt.

Nu skulle det være nemt at få det sorte skind af. FJern desuden overskydende saft og kernehuset. Kom de grillede peberfrugter i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Blend derefter med en stavblender til massen er fin.

 

Kom koteletterne ned i en frysepose og hæld mojoen over. Luk posen og lad dem marinere i minimum 3 timer.

Sæt grillen op, så du har alle kul / briketter i den ene side af grillen. Over kullene kan du så grille direkte og i den anden side grille indirekte.

De mojomarinerede koteletter grilles først ved indirekte varme i ca. 12 minutter. Dernæst på direkte varme i ca. 1-2 minutter på hver side, så de får grillmærker.

Server de grillede koteletter med avocadocreme af avocadoer rørt med creme fraiche smagt til med presset hvidløg, salt og peber.

Dertil saltkogte kartofler, små fine kartofler med skræl kogt i 1 liter vand med groft salt. Kog til de lige er møre og læg dem derefter på grillen ved indirekte varme i ca. 10 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind