Her er en opskrift på kalvekoteletter med kold pastasalat. Opskriften er beregnet til 4 personer og kan laves på ca. 40 min.
Ingredienser
4 kalvekoteletter
Olivenolie
Havsalt
Friskkværnet sort peber
400 g pastapenne
2 skalotteløg
2 gule peberfrugter
3 gulerødder
1 bdt. basilikum
Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1-2 tsk. dijonsennep
Fremgangsmåde
Pensl kødet med olie, krydr med salt og peber, det er klar til grill eller stegning.
Kog pastaen i minimum 4 liter vand med 4 tsk. salt, kog efter angivet kogetid, tag en pen op, og skær eller bid i den. Pasta må ikke koges for længe. Hæld vandet fra.
Pil skalotteløgene, skær dem i fi ne skiver, og vend dem med pastapenne og dressing.
Skær peberfrugter og gulerødder i tern, og vend med de afkølede, marinerede pastapenne.
Kom frisk basilikum øverst på salaten.
Grill eller steg kødet.
Skriv et svar