• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Grill / Helstegt revelsben med chili-løg marmelade

Helstegt revelsben med chili-løg marmelade

Her er en grillopskrift på helstegt revelsben med chili-løg marmelade. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

Revelsben

Et helt revelsben af stegestykket (ca. 1-1,2 kg)
Olie til pensling

Marinade

½ dl æbleeddike
1/4 dl olivenolie
1/4 akacie honning
1 dl ananassaft
1 spsk Worcestershiresauce
2 tsk løgpulver
½ tsk Dijon sennep
1/4 tsk timian
1/4 tsk rosmarin
1 fed hakket hvidløg
1/4 tsk groft salt
Peber

Marmelade

250 g finthakket rød- og alm. løg
2 spsk olivenolie
½-1 spsk syltede hakkede Jalapeno chili
1 spsk akacie honning
1½ spsk rødvinseddike
2 spsk vand
Salt og peber

Tilbehør

Små nye kartofler vendt i lidt smør og hakket persille samt en grøn salat.

Fremgangsmåde

Steg løgene bløde i olie uden de tager farve. Tilsæt chili, honning og eddike. Småkog det under omrøring til det meste af væsken er fordampet. Tilsæt vand og kog yderligere 10 minutter til løgene er meget møre og vandet er fordampet. Smag til med salt og peber (kan tilberedes et par dage i forvejen).

Kog kødet 1 time og lad det køle af.

Tilbered marinaden

Bring ingredienserne i kog i en gryde. Lad den småkoge i ca. 5 minutter og lad den blive kold. Læg det kolde kød i en plasticpose og hæld marinaden ved. Marinér kødet 2-6 timer i køleskab. Tag kødet op af marinaden. Dup det tørt og pensl det med olie.

Grill kødet ca. 8-9 minutter på hver side. Pensl med olie undervejs og krydder med salt og peber. Lad kødet hvile 15 minutter inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind