Her er en opskrift til grill. Svinemørbrad i dry Rub. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
2 svinemørbrader
Dry rub
2 spsk paprika
2 tsk brun farin
1½ tsk salt
1 tsk sennepspulver
½ tsk løgpulver
½ tsk hvidløgspulver
Tilbehør
4 majskolber
1 bakke rucolasalat
1 håndfuld pinjekerner
40 g parmasanost
1 håndfuld brødcroutoner
Olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Dry rub
Mix alle krydderierne grundigt. Laver du mange krydderiblandinger kan det være en fordel at bruge en kaffemølle, som du giver krydderierne et skud i, så du får en finere krydderiblanding. Men vær opmærksom på, at du så ikke kan bruge kaffemøllen til kaffe igen.
Svinemørbrad
Svinemørbraderne gnubbes godt med krydderiblandingen. Lad dem marinere i minimum 4 timer før grillning. Sæt grillen op til inddirekte varme (kullene ude i siden og en alubakke i midten). Kødet grilles midt på grillristen i ca. 25 minutter, til det har en kernetemperatur på 67 grader.
Servering
Servér de grillede svinemørbrader med salat og grillede majskolber. Kog først majskolberne og grill dem derefter på direkte varme i 1 minut på hver side. Salaten mikser du af rucola, ristede pinjekerner, revet parmasanost og brødcroutoner. Stænk den med lidt god olivenolie og krydr let med salt og peber.
Skriv et svar