• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Grill / Grillet kotelet med skaft, i spansk mojo

Grillet kotelet med skaft, i spansk mojo

Her er en dejlig opskrift på en kotelet med skaft, grillet i spansk mojo. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

4 stk. koteletter med skaft

Mojo

2-3 røde peberfrugter (250 g)
½ tsk spidskommen
2 spsk paprika
½-1 rød chili (skyllet og fri for kerner)
6 fed hvidløg
Saften af 1 lime
1 tsk fint salt

Tilbehør

2 avocado
1 dl creme fraiche 18%
1 fed hvidløg
Salt og peber
800 g små kartofler
1½ dl salt

 

Fremgangsmåde

Brænd de røde peberfrugter af på grillen eller i ovnen, så de bliver helt sorte. Læg dem derefter i en plastikpose, luk den og lad dem trække lidt. Nu skulle det være nemt at få det sorte skund af. Fjern desuden overskydende saft og kernehuset.

Kom de grillede peberfrugter i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Blend derefter med en stavblender, til massen er fin.

Kom koteletterne ned i en frysepose og hæld mjoen over.Luk posen og lad dem marinere i minimum 3 timer.

Tænd op i grillen og placer alle kullene i den ene side af grillen. Så kan du grille direkte over kullene eller inddirekte i den anden side.

De mojomarinerede koteletter grilles først ved inddirekte varme i ca. 12 minutter. Dernæst på direkte varme ca. 1-2 minutter på hver side, så de får grillmærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind