Her er en opskrift på grillede fyldte kyllingefileter med squash og frisk salat. Opskriften rækker til 4 personer.
Ingredienser
800 g kyllingefilet
3 spsk rød pesto
1 spsk salt
500 gsmå cherry tomater
1 potte rosmarin
Tilbehør
Grillede squash
Frisk salat
Sådan laver du fyldte grillede kyllingefileter med squash og frisk salat
Skær en lille lomme i hver kyllingefilet og fyld den med rød pesto og lidt rosmarin. Luk hullet med en kødnål og drys med salt og gnid med lidt rød pesto.
Grill kyllingefileten ved direkte varme i ca. 18 minutter. Læg hele tomater og rosmarin i en foliebakke og dryp med lidt olie. Grill tomaterne på grillen sammen med kyllingen.
Grill tynde skiver af squash ca. 1-2 minutter på hver side.
Server kyllingen med grillede squash og tomat.
Skriv et svar