Her er en opskrift på forloren kylling kiev lavet på grill. Opskriften er beregnet til 10 personer.
Ingredienser
½ kg hakket kalvesmåkød
½ kg kyllingebryst
2 æg
2 tsk salt
Sort peber
Rasp
Fyld:
½ kop blødt smør
1 spsk citronsaft
1 spsk Dijon sennep
Fremgangsmåde
Bland ingredienserne til fyldet. Del det i 10 dele, sæt det på bagepapir og frys det. Bland kødet med æg og krydderier. Form det som 10 store kyllingelår. Vend dem i rasp og sæt dem i køleskabet i mindst 1 time. Lav en fordybning i hvert ”kyllingelår”, fyld den med det frosne kryddersmør, dæk med kødet og vend i rasp.
Pensl med smeltet smør og grill dem på en mellemvarm trækulsgrill i 6 minutter på hver side.
Server med pommes frites.
Skriv et svar