Her er opskriften på en grillet burger med hjemmelavet burgerdressing. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
600 g hakket oksekød
4 skiver cheddarost
4 skiver bacon
4 gode burgerboller
1 stk rødløg
2 stk tomater
1 stk romainesalat
Burgerdressing
3 dl salatmayonnaise
125 g syltede agurker
Lidt cayennepeber
Tilbehør
Grove fritter
Salatmayonnaise
Røget BBQ-sauce
Fremgangsmåde
Del det hakkede oksekød i fire stykker. Form derefter kødet til 4 bøffer – ca. 1 cm høje.
Halvér baconstykkerne og læg dem på toppen af bøfferne.
Til dressingen blendes salatmayonnaisen med syltede agurker. Smag den til med lidt cayennepeber.
Alle kul i grillen lægges i den ene side af grillen, så der ingen kul er på den ene halvdel. Pensl risten med olie og derefter grilles bøfferne over det sted hvor kullene ligger. Start med baconsiden først. Giv bøfferne ca. 2 minutter på hver side, indtil de har fået i alt 8-10 minutter og flyt dem over på den side hvor kullene ikke er.
Læg derefter en skive cheddarostpå hver bøf. Lun bollerne på den side uden kul.
Lav burgerne ved at smøre bundene med dressingen, kom derefter skyllet og snittet romainesalat, bacongrillet bøf med cheddarost samt skiver af tomater og løg ovenpå.
Skriv et svar