Grill din bøf af skinkemignon og spis broccolisalat til. Opskriften her er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
Skinkemignon
2 skinkemignoner (skåret i 3 cm tykke bøffer på tværs)
Olie til pensling
Salt og peber
Salat
1 stort bdt broccoli (brug kun buketterne)
1 rødløg i tern
1 tomat i tern
2½ spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Tilbehør
Syltede chili (f.eks. Jalapeno)
Kartoffeltomatspyd: Sæt små kartofler (kogt knapt møre) på træspyd sammen med tomater. Pensl med olie og krydder med salt. Grilles ca. 2 minutter på hver side.
Fremgangsmåde
Blancher de små buketter broccoli i kogende vand i 1-2 minutter. Spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af i et dørslag. Anret broccoli, tomat og løg på et passende fad. Rør olie og eddike sammen og smag til med salt og peber. Hæld marinaden over broccolisalaten og lad det trække i køleskab – gerne et par timer.
Dup kødet tørt og pensl det med olie. Grill bøfferne ca. 5-6 minutter på hver side, pensl med lidt olie undervejs og krydder med salt og peber. Lad kødet hvile et par minutter inden servering.
Skriv et svar