Her er en lille hurtig ret som man nemt kan blive forfalden til.
Til 4 personer.
Ingredienser:
4 æg
25g margarine
4 salatblade
1 tsk salt
½ tsk peber
Rejedressing:
100g pillede rejer (eller frosne rejer)
1 dl ymer (eller creme fraiche)
1 spsk hakket persille
1 spsk fintklippet purløg
1 tsk salt
½ tsk peber
Fremgangsmåde:
1) Hvis rejerne er frosne skal de tøs op først. Ellers kan du godt gå til punkt 2.
2) Kom ymer i en skål og tilsæt persille og purløg. Rør det sammen med salt og peber. Lad rejerne dryppe af og bland dem derefter i dressingen.
3) Smelt margarinen på en pande og slå ét æg ud af gangen på panden.
4) Lad æggene stivne ved svag varme. Sørg for at de også er stivnet ovenpå.
5) Skyl salatbladene og læg dem på tallerkenerne. Læg spejlæggene ovenpå salatbladene. Drys evt. med lidt salt og peber på æggene.
6) Fordel rejeblandingen over æggene eller læg den ved siden af på tallerkenen.
Serveres straks mens æggene stadig er varme. Servér gerne ristet brød eller flütes til.
Skriv et svar