• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Forretter / Rejecocktail med dressing

Rejecocktail med dressing

Her er opskriften på den klassiske rejecocktail. Rejecocktail er en af de mest brugte forretter overhovedet. Denne opskrift rækker til 4 personer.

Ingredienser

Til dressing

2 små skalotteløg
1½ dl hvidvin
4 spsk mayonnaise
2 spsk cremefraiche
2 tsk tomatpuré
1 lille tsk finthakket frisk fransk estragon
½ tsk Worchestershiresovs
½ tsk dijonsennep
en smule fintreven citronskal
1 knivspids cayennepeber
3 cl cognac
salt og peber

Rejecocktail med dressing

De andre ting

lyse blade fra et romaine-salathoved
1 sød grapefrugt
3 hårdkogte æg
8-10 cocktailtomater
4 store håndfulde friskpillede nordsørejer
lidt finthakket estragon og klippet purløg
skiver af citron

 

Sådan laver du en rejecocktail med dressing

Hak skalotteløgene meget fint og kog dem i hvidvin til der stort set ikke er mere væde omkring løgene. Køl det af og bland det med de øvrige ingredienser til dressingen. Smag dressingen til.

Snit eller riv salatbladene i mindre stykker. Skræl grapefrugten og skær fileter af den. Skær æg og tomater i ¼. Læg lidt salat i bunden af fire store glas eller glasskåle. Læg derefter rejer skiftevis med grapefileter og salat. Kom lidt dressing mellem lagene. Pynt med æg og tomater og de sidste rejer. Dryp lidt dressing på og drys med krydderurter. Sæt en citronskive på kanten af glassene. Skal det være så lad det være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind