Har du brug for en lækker frokost ret, så er her opskriften på en dejlig kyllingesalat med hjemmelavet dressing til. En dejlig let og sommerlig frokost ret. Du kan også bruge retten som en forret med flütes til.
Til 4 personer.
Ingredienser:
1 kylling (stegt eller kogt)
1 salathoved
1 grøn peberfrugt
125 g ærter (1 lille pose frosne)
Til dressingen:
2 dl ymer
2 spsk mayonnaise
2 spsk hakket persille
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
½ tsk peber
Fremgangsmåde:
- Skær det stegte eller kogte kyllingekød fra benene og skær kødet ud i små tern eller strimler.
- Skyl salathovedet godt (gerne hvert enkelt blad) og lad det dryppe af og skær det så i strimler.
- Kom salaten og kyllingekødet i en skål.
- Skyl peberfrugten og tør den. Skær også den i små tern og fjern de hvide kerner. Kom peberfrugtstykkerne over i skålen med kyllingekød og salat.
- Drys ærterne øverst på salaten.
- Rør ymer og mayonnaise sammen og rør persille og citronsaft i. Tilsæt salt og peber. Er dressingen for tyk, kan du hælde en smule fløde eller mælk i for at fortynde den.
Server dressingen til kyllingesalaten. Du kan enten hælde den over salaten fra starten, eller selv lade folk gøre dette. Flütes er godt til denne salat.
Skriv et svar