• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Forretter / Fyldte courgetter og auberginer som i Provence

Fyldte courgetter og auberginer som i Provence

Her får du opskriften på fyldte courgetter og auberginer som i Provence. Opskriften rækker til 4 personer.

Ingredienser

1-2 courgetter
1-2 auberginer
4-5 champignon
2-3 modne tomater
⅓ rød peberfrugt
1 løg
3 fed hvidløg
krummen af 2 skiver hvedebrød
½ dl olivenolie
1 bdt persille
5-7 ansjosfileter (de salte i olie)
½-1 dl mælk
salt og peber
en smule sukker
olivenolie og bouillon eller vand til bagning af grønsagerne

Sådan laver du fyldte courgetter og auberginer som i Provence

Tænd ovnen på 170° almindelig ovnvarme. Flæk courgetter og auberginer og udhul dem forsigtigt. Gem både indmad og skal. Rens champignonerne og hak dem fint. Halver tomaterne, klem kernerne ud i en sigte over en skål så saften opsamles. Hak peberfrugt og tomatkød groft. Pil løg og hvidløg, skær løget i kvarte. Kom begge dele i foodprocessoren sammen med peberfrugt, tomatkød og indmaden fra courgetter og auberginer, samt brødkrummen.

Kør det til et groft smulder. Kom olie på en stor pande og sauter smulderet heri. Det skal ikke brune blot blive blødt og måske gyldent i kanterne. Tilsæt champignon og tomatsaft. Lad det stege til væden er fordampet. Tag panden af blusset. Skyl og tør persillen. Hak den sammen med ansjosfileterne og bland det med grønsagerne. Rør mælk i til konsistensen er som en fars. Smag til med salt og peber samt lidt sukker.

Fyld farsen i grønsagerne, stil dem i et ildfast fad. Hæld lidt olie over dem og lidt bouillon eller vand ved og bag dem i ca. 40 min.

Tips

Sørg for at bevare grønsagernes ydre skal hel og fin når de udhules, brug en lille kniv og en teske til udhuling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind