• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Forretter / Bruschetta med tomat, oliven og basilikum

Bruschetta med tomat, oliven og basilikum

Her er opskriften på bruschetta med tomat, oliven og basilikum. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Ingredienser

8 skiver hvidt brød
6 tomater
6 store grønne oliven med sten
1 bundt basilikum
1 fed hvidløg
2 spsk balsamico eddike
1 spsk ekstra jomfru olivenolie
1 knsp sukker
Salt og peber

Pynt

Olivenolie og revet parmesanost

 

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.

Fjern kernerne og hak tomaterne. Udsten og hak oliven. Snit basilikumbladene, pil og riv hvidløget fint.

Bland tomater, oliven, basilikum og hvidløg med eddike, olivenolie, sukker, salt og peber.

Lad salsaen stå ca. 30 minutter ved stuetemperatur. Dryp salsaen af i en fin sigte.

Rist brødet i ovnen ca. 5-7 minutter. Læg salsaen på brødet, dryp olivenolie over og drys med revet parmesan.

Tilberedes lige før servering, så brødet stadig er sprødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind