• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Forretter / Aspargesmousse i laksesvøb

Aspargesmousse i laksesvøb

Her er opskriften på aspargesmousse i laksesvøb. Opskriften er en god forret til 4 personer.

Ingredienser

1 ds aspargessnitter (drænet vægt 270 g)
2 spsk finthakket løg
Lidt friskkværnet peber
1 spsk hakket dild
1 spsk hakket persille
1 dl piskefløde
½ dl syrnet fløde
6 blade husblas (eller 3 tsk husblaspulver)
200 g røget laks i tynde skiver

Pynt

Citron
Sorte oliven
Dild

Tilbehør

Flutes
Avocadocreme

Fremgangsmåde

De afdryppede asparges, løg, peber og krydderurter blendes. Husblasen udblødes 5 minutter i koldt vand, smeltes over vandbad og røres i aspargesmosen. Letpisket flødeskum og syrnet fløde blandes sammen heri.

Portionsforme fores med røget laks i skiver. Sørg for, at skiverne når op over kanten, så pakken kan lukkes.

Moussen kommes ovenpå laksen, og laksesiderne foldes ind over. Stilles i køleskab i 3 timer indtil servering.

Pakkerne vendes ud på tallerkener, pyntes med citron, sorte oliven og dild. Serveres med avocadocreme (klik på linket for at se opskriften) og flutes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind