• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Dagens måltider / Brunch / Mini kanelsnegle

Mini kanelsnegle

Her er opskriften på nogle små kanelsnegle som er perfekte til f.eks. brunch. Du får ca. 40 mini kanelsnegle med denne opskrift.

Ingredienser

150 g smør
2 dl mælk
25 g gær
500 g hvedemel
2 spsk rørsukker
2 små æg

Kanelsmør

150 g blødt smør
150 g brun farin
1 spsk kanel

Sådan laver du mini kanelsnegle

Smelt smørret, bland smør og mæk i en skål og opløs gæren heri. Bland de øvrige ingredienser i dejen og ælt den godt igennem. Lad dejen hæve en time.

Bland smør, faring og kanel i en lilel skål og lad det stå.

Ælt dejen igennem igen og del den i to lige store stykker. Rul den ene dej ud i 20×50 cm, og smør dejen med halvdelen af kanelsmørret. Rul dejen sammen til en roulade på den korte led, således at man har en 50 cm lang pølse. Skær nu pølsen ud i ca. 2,5 cm tykke snegle til ca. 20 stk. Sæt dem på en bageplade.

Gentag processen med den anden halvdel.

Lad sneglene hæve 30 min. inden de bages 12 minutter ved 200 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind