Her er en opskrift på nogle flûtes med kommen og sesam som passer perfekt til brunch. Opskriften rækker til 4 personer.
Vær opmærksom på at dejen bør hæve natten over i et køleskab.
Ingredienser
25 g gær
5 dl koldt vand
675 g hvedemel
1 spsk salt
1 tsk kommen
1 tsk sesam
1 tsk havsalt
Sådan laver du flûtes med kommen og sesam
1) Opløs gæren i det kolde vand, bland mel og saltet i.
2) Lad dejen hæve til næste morgen i en stor skål i køleskabet.
3) Hæld dejen ud på et meldrysset bord og skær den i 3 stykker.
4) Stræk dejen til lange flûtes, og læg dem på bagepapir.
5) Pensl flûtene med olie og drys med kommen, sesam og salt.
Bag flûtene i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.
Lad dem afkøle på en rist inden de skæres ud.
Skriv et svar