Her er opskriften på nogle dejlige crossainter med brie, parmaskinke og rosmarin. Opskriften er beregnet til 4 personer og passer perfekt til en hyggelig brunch.
Ingredienser
1 pk færdig crossaintdej
3 kviste frisk rosmarin
3 stk. parmaskinke
125 g brie
1 godt glas solbærsyltetøj
1 kvist frisk rosmarin
Sådan laver du hjemmelavede crossainter med brie
1) Rul dejen ud og skær brien i 6 lige store trekanter.
2) Læg et stykke brie på hver trekant i den tykke ende.
3) Læg en kvist rosmarin på her af de første trekanter i bunden sammen med brien.
4) Læg et stykke parmaskinke på de næste tre.
5) Rul crossainterne forsigtigt og læg dem på en bageplade med bagepapir.
6) Bag crossainterne i 20 minutter ved 180 grader.
7) Fjern stilken på rosmarin kvisten og hak resten fint.
8) Bland solbærsyltetøjet med rosmarinen.
Server crossainten med solbærsyltetøj til.
Skriv et svar