Her finder du opskriften på nogle æble og kanel muffins med müsli. Disse muffins er perfekt til f.eks. brunch, og den er beregnet til 4 personer.
Ingredienser
150 g rørsukker
2 æg
100 g smeltet smør
100 g hvedemel
100 g fuldkorns speltmel
2 tsk bagepulver
1,5 dl mælk
2 dl müsli
Sådan laver du æble og kanel muffins med müsli
1) Pisk æg og sukker luftigt og tilsæt det afkølede smør.
2) Bland de to slags mel, bagepulver og mæk i dejen.
3) Tilsæt halvdelen af müslien og rør dejen igennem.
4) Fyld 12 muffinsforme 2/3 op. Drys med resten af müslien.
5) Bag muffinsene i ca. 15 minutter ved 200 grader.
6) Lad kagerne afkøle p
Du kan sagtens fryse disse kager ned hvis du skulle have nogle i overskud. Eller du kan vælge at bage dobbeltportion nu du er igang, så har du en masse lækre muffins i fryseren, lige til at tage op en anden dag.
Debat