• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Uden ovn / Tynde, normale pandekager

Tynde, normale pandekager

Her er en opskrift på nogle tynde pandekager. Denne opskrift er vel nok den mest normale opskrift på pandekager der findes. Du får 12 pandekager med denne opskrift.

Ingredienser

4 æg
1 tsk sukker
1/4 tsk salt
75 g hvedemel
3 dl mælk

Smør til bagning

 

Fremgangsmåde

Pisk æg sammen med sukker, salt og mel. Tilsæt mælk, pisk dejen ensartet og lad den stå ca. 30 minutter.

Rør herefter dejen igennem og hæld den i evt. i en kande.

Smelt smørret til bagning i en lille kasserolle.

Varm panden godt. Kom lidt smeltet smør på, hæld lidt dej på og drej panden hurtigt rundt, så dejen kan løbe ud i en tynd kage.
Vend pandekagen med en paletkniv eller spatel og bag den på begge sider.

Fold pandekagerne sammen en gang og læg dem på et varmt fad eller i ovn, dækket med alufolie.

Serveres lune med frugtmos, syltetøj, gelé, is eller sukker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind