• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Uden ovn / Pandekager med masser af protein

Pandekager med masser af protein

Her er en opskrift på nogle pandekager med masser af protein. Disse protein pandekager er gode som mellemmåltid eller andet, hvis man ønsker at få et protein holdigt måltid. Du får ca. 6 halvstore proteinpandekager med denne opskrift.

Ingredienser

1/4 kop havregryn
6 æggehvider
1 spsk proteinpulver (ca. 35-40 g)
½ tsk kanel
1/4 bagepulver

Fremgangsmåde

Pisk alle ingredienser godt sammen. Forsøg at få så jævn en dej som muligt. Havregrynen giver klumper i dejen, men kanel, bagepulver og proteinpulver skal være rørt helt ud.

Bag dem herefter på en meget varm pande, som med normale pandekager. Brug gerne en pande med teflon belægning eller lignende, ellers brug en smule fedtstof eller olie, så pandekagerne ikke hænger fast på panden.

Server pandekagerne med frisk frugt, is, syltetøj eller hvad du nu har lyst til, og alt efter hvor sundt det skal være.

VN:F [1.9.22_1171]
please wait...
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad
  • Hvad er bagepulver?
  • Krydderurte-fiskefrikadeller

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du
  • Jonas til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Grethe idel til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2021 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind