• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Uden ovn / Pandekager med champignonfyld

Pandekager med champignonfyld

Her er en dejlig opskrift på nogle fyldte pandekager med champignon. Du får 12 fyldte pandekager med denne opskrift.

Selve pandekagerne laver du med denne grundopskrift på pandekager.

Ingredienser

50 g smør (plus ekstra til fadet)
100 g champignoner (skåret i tynde skiver)
1 spsk friskhakket bredbladet persille
½ dl brandy eller cognac
1 portion bechamelsauce
3 spsk friskrevet parmesan
Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 200 grader. Smør et ovnfast fad.

Smelt halvdelen af smørret i en stegepande. Tilsæt de fintskårne champignoner og steg over lav varme og under omrøring i 5 minutter.

Tilsæt persille, krydr med salt og peber, dryp med brandy og steg videre i 3-4 minutter, til væsken er fordampet.

Smør 1 spsk bechamelsauce på hver pandekage, læg 1 spsk champignoner ovenpå og rul sammen.

Arranger dem i et enkelt lag i fadet, hæld resten af bechamelsaucen over, drys med parmesanosten og læg smørklatter øverst af resten af smørret.

Bag pandekagerne i 10-15 minutter.

 

Her kan du se flere opskrifter på pandekager.

VN:F [1.9.22_1171]
please wait...
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad
  • Hvad er bagepulver?
  • Krydderurte-fiskefrikadeller

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du
  • Jonas til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Grethe idel til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2021 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind