• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Uden ovn / Pandekager med asparges

Pandekager med asparges

Her er en opskrift på pandekager fyldt med asparges. Du får 12 fyldte pandekager med denne opskrift.

Selve dejen til pandekagerne, laver du med denne grundopskrift på pandekager.

Ingredienser

800 g asparges (rensede)
50 g smør (plus ekstra til fadet)
1½ dl piskefløde
50 g friskrevet parmesan
Salt

 

Fremgangsmåde

Kog aspargesene i letsaltet vand i 15 minutter, hæld vandet fra og hak dem groft.

Smelt halvdelen af smørret i en stor stegepande, tilsæt asparges og steg over lav varme og under omrøring i 5 minutter.

Varm ovnen  op til 200 grader og smør et ovnfast fad. Pensl pandekagerne med noget af fløden, drys halvdelen af parmesanen over, læg aspargesene ovenpå og rul sammen. Arranger dem i et enkelt lag i fadet. Hæld resten af fløden ved, læg smørklatter på og drys resten af parmesanen over.

Bag pandekagerne i ovnen i 10 minutter til de er gyldne og boblende.

Tag fadet ud af ovnen og skær hver pandekage ud i 3-4 stykker, inden de serveres.

 

Du kan se flere opskrifter på pandekager her.

VN:F [1.9.22_1171]
please wait...
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad
  • Hvad er bagepulver?
  • Krydderurte-fiskefrikadeller

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du
  • Jonas til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Grethe idel til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2021 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind