• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Kageopskrifter / Sommermedaljer med solbær og ribs

Sommermedaljer med solbær og ribs

Her er opskriften på nogle friske sommermedaljer. Du får 6 små kager med denne opskrift.

Ingredienser

Dej

75 g smør
75 g sukker
100 g mel

Fyld

½ l vanillecreme
150 g solbær
100 g ribs

Glasur

50 g flormelis
1 spsk spilkogende vand

Pynt

Piskefløde

Fremgangsmåde

Ælt ingredienserne til dejen sammen og lad den hvile i 20 minutter. Rul den ud på et melet bord og stik den ud til 12 store medaljebunde evt. med en tekop. Læg bundene på en bageplade med bagepapir og bag dem på midterste ovnrille ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Rør glasur af flormelis og vand. Overtræk halvdelen af de kolde medaljebunde med glasuren. Sprøjt vanillecreme på den anden halvdel af bundende og læg bærrene på – tag lidt bær fra til pynt. Læg bundene med glasuren over og pynt med flødeskum og ekstra bær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind