Her er opskriften på nogle friske sommermedaljer. Du får 6 små kager med denne opskrift.
Ingredienser
Dej
75 g smør
75 g sukker
100 g mel
Fyld
½ l vanillecreme
150 g solbær
100 g ribs
Glasur
50 g flormelis
1 spsk spilkogende vand
Pynt
Piskefløde
Fremgangsmåde
Ælt ingredienserne til dejen sammen og lad den hvile i 20 minutter. Rul den ud på et melet bord og stik den ud til 12 store medaljebunde evt. med en tekop. Læg bundene på en bageplade med bagepapir og bag dem på midterste ovnrille ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Rør glasur af flormelis og vand. Overtræk halvdelen af de kolde medaljebunde med glasuren. Sprøjt vanillecreme på den anden halvdel af bundende og læg bærrene på – tag lidt bær fra til pynt. Læg bundene med glasuren over og pynt med flødeskum og ekstra bær.
Skriv et svar