• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Kageopskrifter / Kokoslagkage med jordbær

Kokoslagkage med jordbær

Her er opskriften på en lagkage med kokos og jordbær.

Ingredienser

Dej til bunde

160 g mel
50 g kokosmel
50 g smør
1 æg
50 g sukker
1 dl kaffefløde

Fyld

300 g optøede eller friske jordbær
8 blade husblas
½ l yoghurt naturel
40 g sukker
2½ dl piskefløde

Overtræk

100 g overtrækschokoladepastiller

Fremgangsmåde

Bland kokosmel og mel. Smuldr smørret i, tilsæt æg, sukker og fløde og ælt dejen godt sammen. Del den i tre og rul hvert stykke ud til en oval bund. Bag bundene på midterste rille ved 210 grader i 10 minutter, til de er lysebrune. Derpå lægges de på en rist for at køle af.

Udblød husblasen i koldt vand i 3 minutter og vrid vandet af. Overhæld den med 2-3 spsk spilkogende vand og rør, til den er smeltet. Pisk fløden og vend den i yoghurten sammen med sukkeret. Kom den smeltede husblas i og vend de skivede jordbær forsigtigt i.

Læg bundene sammen hermed. Smelt chokoladen ved svag varme og overtræk den øverste bund.

Pynt med en klat flødeskum og et par friske jordbær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind