• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Kageopskrifter / Frugtdrøm med mazarin og dejlig bund

Frugtdrøm med mazarin og dejlig bund

Her er en dejlig opskrift på en frugtdrøm kage, med masser af bær på en bund med mazarin på, krydret med lidt smeltet ribsgele på toppen.

Ingredienser

Bund

150 g smør
250 g mel
50 g sukker
2 spsk vand

Mazarinmasse

200 g marcipan
200 g mel
200 g smør
200 g sukker
4 æg

Bær og pynt

100 g mørk chokolade
300 g friske eller frosne bær
1 lille glas ribsgele

Fremgangsmåde

Bund: Smørret blandes med mel og sukker til det er fint smuldret i masse og samles med vandet. Bages i tærteform ved 200 grader i 10 minutter.

Mazarinmasse: Imens blandes marcipan, mel, sukker, æg og smør til mazarinmassen. Dette lægges ovenpå kagen når den er bagt 10 minutter og bages yderligere i 20-25 minutter, til den er lysebrun.

Top: Chokoladen lægges på den varme kage og kan så smøres ud, når den er smeltet. Kagen pyntes med bær og evt. et lag smeltet ribsgele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind