• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Kageopskrifter / Frankfurterkrans

Frankfurterkrans

Her er opskriften på den dejlige frankfurterkrans. Opskriften giver nok kage til 4 personer.

Ingredienser

200 g smør
200 g sukker
2½ tsk vanillesukker
3 æg
1 spsk rom
saft og reven skal af ½ citron
150 g hvedemel
3 tsk bagepulver
2 dl kartoffelmel

Til fyld og pynt:
250 g smør
2½ dl flormelis
3 tsk vanillesukker
2 æggeblommer
50 g hakkede og ristede mandler

Fremgangsmåde

Rør smør, sukker, vanillesukker, æg, rom, citronsaft og citronskal let og luftigt.

Bland hvedemel, bagepulver og kartoffelmel sammen og rør det i dejen lidt efter lidt.

Hæld dejen i en smurt randform og bag kagen ved 175 grader i ca. 1 time.

Vend den ud og del i tre eller fire “bunde”, dvs. du skal skære den over vandret !!

Rør smør, flormelis og vanillesukker blødt. Tilsæt æggeblommerne. Læg bundene sammen med smørcremen og smør den ligeledes på kagens top og sider.

Pynt med hakkede, ristede mandler. Sprøjt klatter af smørcreme på kagen og sæt et coctailbær i hver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind