Her er en dejlig opskrift på nogle flotte vanillehorn. Opskriften giver ca. 50 kager.
Ingredienser
100 g mandler
200 g smør
275 g hvedemel
75 g sukker
2 æggeblommer
Til pynt:
4 spsk vanillesukker
1 dl flormelis
Fremgangsmåde
Skold, smut og mal mandlerne.
Findel smørret i melet, og tilsæt derefter mandler, sukker og æggeblommer. Ælt det hele godt sammen. Rul dejen ud til ca. 10 cm lange ruller, noget tykkere på midten.
Læg dem på en smurt bageplade og form dem til horn.
Bag dem 8 minutter ved 200 grader.
Vend dem, mens de endnu er varme, i en blanding af vanillesukker og flormelis.
Tips:
Denne dej kan være lidt svær at håndtere, men det hjælper meget hvis den får lov til at stå i køleskabet i 2-3 timer. Pak den ind i folie. Den vil så være meget lettere at rulle ud.
Hornene kan også rulles i en blanding af vanillesukker og almindelig sukker.
Skriv et svar