• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Kageopskrifter / Flotte vanillehorn

Flotte vanillehorn

Her er en dejlig opskrift på nogle flotte vanillehorn. Opskriften giver ca. 50 kager.

Ingredienser

100 g mandler
200 g smør
275 g hvedemel
75 g sukker
2 æggeblommer

Til pynt:
4 spsk vanillesukker
1 dl flormelis

Fremgangsmåde

Skold, smut og mal mandlerne.

Findel smørret i melet, og tilsæt derefter mandler, sukker og æggeblommer. Ælt det hele godt sammen. Rul dejen ud til ca. 10 cm lange ruller, noget tykkere på midten.

Læg dem på en smurt bageplade og form dem til horn.

Bag dem 8 minutter ved 200 grader.

Vend dem, mens de endnu er varme, i en blanding af vanillesukker og flormelis.

Tips:

Denne dej kan være lidt svær at håndtere, men det hjælper meget hvis den får lov til at stå i køleskabet i 2-3 timer. Pak den ind i folie. Den vil så være meget lettere at rulle ud.

Hornene kan også rulles i en blanding af vanillesukker og almindelig sukker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind